HTML

A testi érintés

2010.08.23. 17:22 Biorez

Napjainkban a természetgyógyászat területén egyre nagyobb teret hódítanak az energetikai kezelések különböző típusai.Szívesen veszik igénybe a kliensek mind a hagyományos kézrátétes technikákat vagy a maszírozásokat, de a biorezonanciát is, hiszen mindegyik jó hatásfokkal képes kezelni különböző testi és lelki problémákat. De tulajdonképpen mi is történik ilyenkor ? Felhsználjuk azt a felismerést, hogy minden energia,így a fizikai testünk is. Ha friss energiával töltünk fel egy élő szervezetet az jó hatással lesz rá. Hogyan is történik ez a természeti népeknél vagy történt még akár néhány évtizede a civilizált földrészeken is ? De ne is menjünk ilyen távlatokba, elég a gyerekkorunkig visszatekinteni, amikor még a gyerek és a szülő is ösztönösen alkalmazta az energiacserét a testi érintkezés, a simogatás, összebújás révén. Nézzünk szét ma a környezetünkben : lassan már azt kell tapasztalni, hogy családon belül is - kivéve talán az erotikus simogatást - leszokunk a test érintkezésről. Pedig egy fárasztó, rosszul sikerült nap, esemény után nincs is megnyugtatóbb, mint egy kedves simogatás, mely új erővel tölt fel. De ha erre már családon belül se gondolunk, akkor hogyan tudnánk egy barátot vagy egy idegent megérinteni, vigasztalni a testi érintés által ? Néha az érintés és néhány jó szó. többet ér minden orvosságnál vagy pénznél ! Talán amíg mi magunk nem kerülünk olyan helyzetbe, hogy szükségét érezzük egy szeretetteljes érintésnek, nem is igazán tudjuk elképzelni, hogy milyen sokat jelent. Ne várjuk meg ezt az állpotot! Kezdjük el most gyakorolni az érintés nyújtotta csodát. Hamar tapasztaljuk, hogy nem csak kapni, de adni is jó az energiát az érintés által.Kezdjük a változást mi magunk és ezzel megváltozik majd a környezetünk is. Eleinte lehet, hogy még a családtagok is furcsán néznek ránk, de ha kitartóak vagyunk - persze azért ne eröltessük rá senkire - észrevesszük, hogy mi magunk és a családunk, környezetünk is változik: nyugodtabbak, békésebbek,vidámabbak kiegyensúlyozottabbak lesznek. Ezen dolgok révén csökkentjük a szervezetet ért stresszt, így csökkenthetjük a fizikai test betegségeit is.

Az érintés csodáját közvetíti felénk több keleti masszázstechnika is, melyeknek a lényege nem az erőteljes gyúró mozdulatok, hanem a finom, lágy érintések, s mégis néha nagyobb hatást érnek el, még a fájdalmak, betegségek kezelésében is. Ilyen például a lélekmaaszázs (holistic pulsing), szeretetmasszázs, tibeti masszázs.Ez tanulható meg a pránanadi, az ősi tibeti kézrátétes gyógyítás technikája és filozófiája által is.( Bővebben a www.biorezonancia.co.hu oldalon).

Ismerje meg, próbálja ki, legyen a napjai része és hamarosan élete minden területén pozitív változásokat tapasztal. Ha visszakerülünk a középpontunkba, ha újra a saját életünket éljük, akkor még az anyagi gondok is elmúlnak, csak a szépet, a jót, a pozitívat vonzzuk be az életünkbe.

Sok sikert hozzá!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: stresszoldás masszázs biorezonancia pránanadi

A bejegyzés trackback címe:

https://biorezonancia.blog.hu/api/trackback/id/tr482241684

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Testi érintés 2010.08.24. 18:03:01

Ugye-ugye? Ahelyett, hogy egymást érintgetnénk reggeltől estig, inkább mobiltelefonjainkra nézünk büszkén, ha már érintőképernyős, azt simogatjuk, tartjuk becsben, hiszen drága pénzen vettük. Működik is (egy darabig), csak éppen az emberi kapcsolata...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása